NOVÁK ELŐD

Full text search

NOVÁK ELŐD
NOVÁK ELŐD (Jobbik): Betonkemény volt ez az érvelés, államtitkár úr, de sajnos mégis elfogadhatatlan, hiszen a kommunizmus áldozatai igenis forognak a sírjukban. Forognak akkor is, amikor ezt a választ hallják a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából tett panaszáradatom nyomán. Semmilyen választ nem hallhattunk azzal kapcsolatban, hogy a legfontosabb antikommunista követeléseink ügyében legalább csak egy jottányit is hajlandóak volnának elmozdulni.
Hajlandóak volnának elmozdulni például a 2060-ig titkosított ügynöklisták kérdésében? Hajlandóak volnának-e a kommunista vezetők elszámoltatására és közéletből való kitiltására? Hajlandóak volnának-e a kommunista luxusnyugdíjak megvonására? Ezekről ön egy szót sem szólt. Ehelyett olcsó kovácsbélázásba menekült, amiért nem tudom, adott esetben Habony Árpád mennyit számlázott ki önöknek, hogy ezt mindenre válaszként elmondják, és mekkora kommunikációs fogás ez.
Azonban egy dologban szeretném önt pontosítani: a kommunizmus áldozatainak emléknapjára Pokorni Zoltán nem tett anno javaslatot, ő csak a holokauszt áldozatainak emléknapjára való emlékezésre tett javaslatot. Horváth Béla kisgazda képviselő volt az, aki a kettős mércére való rávilágítással elérte azt egy módosító indítványával, hogy végre emlékezhetünk a kommunizmus egyébként világszerte százmilliónyi halálos áldozatáról, (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), amiről, úgy tűnik, önök azonban nem kívánnak emlékezni, és az antikommunista követelésekkel sem kívánnak foglalkozni. Nagyon sajnálom. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi