VOLNER JÁNOS

Full text search

VOLNER JÁNOS
VOLNER JÁNOS (Jobbik): Köszönöm. Miniszterelnök úr, ez több ténybeli tévedést tartalmaz. Az egyik az, hogy amikor én eladtam ezt a vállalkozást, egy fillér adótartozása nem volt. Ez egyébként a NAV-val folytatott levelezésből, amit a Facebook-oldalamon közzétettem, teljesen egyértelműen kiderül. Kicsit olyan ez, mint amikor elad valaki egy autót, az új tulajdonos összetöri az autót, ő meg azt mondja, hogy az előző tehetett róla.
Na de nem ez a kérdés. Kicsoda az a Habony Árpád, miniszterelnök úr? Úgy gondolom, hogy azért joggal fölvetődik, hiszen ha valakihez azonnal elkezd közpénzekből több száz millió forint vándorolni, látjuk rendszeresen itt a Fehér Ház, a Parlament környékén, akkor azért látható, hogy bejáratos itt a kormány köreihez, és nyilván joggal adódik a kérdés - nemcsak nekem ez a kérdésem, hanem nagyon sok millió magyar ember pontosan szeretné tudni, hogy pontosan mi Habony Árpád szerepe, ki hatalmazta őt föl, pontosan milyen szerepkörben dolgozik a kormány mellett.
Nagyon remélem, hogy ez nem titok. Köszönöm szépen. (Közbeszólás a Jobbik padsoraiból: Kicsoda Kaya Ibrahim? - Taps ugyanott.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi