DR. VAS IMRE,

Full text search

DR. VAS IMRE,
DR. VAS IMRE, a Honvédelmi és rendészeti bizottság előadója: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottsága a Házszabály 32. § (1) bekezdése alapján kijelölt bizottságként 2016. május 25-ei ülésén lefolytatta a T/10526. számú, a határon lefolytatott menekültügyi eljárás széles körben való alkalmazhatóságának megvalósításához szükséges törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitáját.
A bizottság a törvényjavaslatot megvizsgálva megállapította, hogy az megfelel a Házszabály 44. §-ában foglalt követelményeknek. A bizottság a részletes vita során megtárgyalta a jelentés mellékletében szereplő módosító javaslatokat, megvizsgálva egyben azt is, hogy megfelelnek-e a Házszabály 42. §-ában foglalt követelményeknek.
A bizottság a benyújtott képviselői módosító javaslatok közül egyet sem támogatott, a Honvédelmi és rendészeti bizottság a törvényjavaslat részletes vitáját 2016. május 25-én lezárta. Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi