LÁSZLÓ TAMÁS

Full text search

LÁSZLÓ TAMÁS
LÁSZLÓ TAMÁS (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! A Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaságról szóló 2001. évi XX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájára május 25-én került sor. A javaslathoz nem érkezett képviselői módosító indítvány, egyedül a Gazdasági bizottság fogalmazott meg változtatási szándékot a május 31-ei ülésén.
Alapvetően a benyújtott részletes vitát lezáró bizottsági módosító javaslat is csak kisebb pontosításokat tartalmaz. Ennek értelmében a cégcsoporthoz tartozó, központosított kontroll alá vont gazdasági társaságok részére végezhető szolgáltatások körét konkretizálja.
A Törvényalkotási bizottság június 2-ai ülésén szintén támogatta az indítványt, így az összegző módosító javaslat elfogadása esetén a fentebb említett módosítások beépülnek a törvényjavaslatba.
Úgy vélem, hogy a Magyar Fejlesztési Bank feladatkörének ez irányú bővítése hatékonyabb működést és átláthatóságot fog jelenteni a szervezet és a tagvállalatok számára. Kérem önöket, hogy támogassák a javaslatot a jövő heti szavazáson. Köszönöm. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi