SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Köszönöm szépen a válaszát, miniszter úr. A mai nap folyamán elmondta, hogy a családja háromszáz éve gazdálkodó család: meg kell kérdezni a családtagokat, hogy vajon támogatásért gazdálkodnak, vagy azért, mert az az életformájuk. Azok, akik most kívül csúsztak ezeken a támogatási rendszereken, és nem tudnak tovább legeltetni, jó néhányan, talán látott televízióban is ilyet, aki sírva mondja el azon veszteségét, hogy nem tud másként nyereséges lenni, mert a legeltetéses állattartás teljesen veszteséges. Csak hogy erre reagáljak.
A probléma azzal van, hogy a miniszter úr, mármint az FM miniszterének módosítása gyakorlatilag eső után köpönyeg, hiszen egy lezárt pályázati rendszert követően nem vizsgálta felül azokat a pályázatokat, amelyek így igaztalanul sokszor lecsúsztak a támogatási rendszerről. Arra céloztam egyértelműen a kérdésemben, hogy indokolt lenne kiterjeszteni ezt az ellenőrzést, ezt az ön hatásköréből lehet megtenni. Az jelentene egy teljes nyilvánosságot a pályázati eredményekről és a Kehi-jelentésről, az jelentene megnyugvást a magyar társadalomnak, hogy tudjuk azt, hogy mi történt a pályázati rendszerben.
Egy nemzeti parki igazgató már belebukott ebbe a rendszerbe, mint azt, gondolom, ön is tudja. Az a kérdés, hogy az összes többi esetében hogyan jártak el. Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi