DR. PALKOVICS LÁSZLÓ,

Full text search

DR. PALKOVICS LÁSZLÓ,
DR. PALKOVICS LÁSZLÓ, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen. Csak azért, mert úgy látom, hogy egy kicsit az indulatok elragadtatták itt a képviselő urat. Az utolsó kérdésre, hogy mikor jártam általános iskolában vagy középiskolában… (Gőgös Zoltán: Amikor tanult! - Az elnök csenget.) Igen. Tehát legutoljára múlt héten szombaton, Kecskeméten, előtte meg a Herman Ottó Gimnáziumban jártam Miskolcon, három héttel ezelőtt, ahol négy órán keresztül a… (Bangóné Borbély Ildikó: Le kellene ülni a gyerekekkel is!) - én szívesen leülök bárkivel, ahol egyébként négy órán keresztül beszéltünk a tantestülettel (Gőgös Zoltán közbeszól.), amelynek ezt a levelet tulajdonítják. Egy szakmai beszélgetés volt, és ennek egyébként minden eleme, úgy, mint bármi más is, megjelent a kerekasztalnak a tevékenységében. Úgyhogy javaslom a képviselő úrnak is, hogy menjen el, és nézzen meg egy ilyen iskolát, és beszélgessen egy kicsit ott. (Gőgös Zoltán: Én?! Pénteken voltam legutoljára!)
Ami a másik megjegyzését illeti, csak tegyünk ebben rendet, tehát a KLIK nem vegzálja a pedagógusokat, nem is vegzálta. Amire ön hivatkozik, az sajnálatos módon egy olyan jogszabály, amely a KLIK-nek a vezetőit arra kötelezi, hogy az ilyen ügyet kivizsgálják - kapott egy feljelentést, és azt kivizsgálta. Arról lehet vitatkozni, hogy valóban információt neki 24 órán belül kell kérni, vagy 30 napon belül, de hogyha ezt nem tesszük, akkor szétesett a rendszerünk, és hogyha egyébként más indoka van a dolognak, akkor nyilván ez nem váltott volna ki ilyen típusú ügyet. Tehát itt tulajdonképpen arról van szó, hogy a KLIK vezetője a munkáját végezte, az, hogy ebben az ügyben valóban 24 órán belül, arról meg lehet vitatkozni, de az, hogy ő nem vegzálta a pedagógusokat, az egészen biztos.
Egyébként pedig javaslom, hogy az említett iskola említett igazgatójának egy korábbi megjegyzését olvassa el a múlt heti HVG-ben, ott pontosan le van írva, hogy miről van szó. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban. - Gőgös Zoltán: De nem csak ott érdeklődtek!)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi