Döntés házszabálytól való eltérés tárgyában

Full text search

Döntés házszabálytól való eltérés tárgyában
Tisztelt Országgyűlés! Most házszabálytól való eltérésről határozunk. Házbizottsági egyetértés hiányában az Országgyűlés elnöke azt kezdeményezi, hogy a házszabálytól való eltéréssel az Országgyűlés a behajtási költségátalányról szóló T/9538. számú előterjesztés tárgyalása során úgy térjen el a házszabálytól, hogy a holnapi napon már a zárószavazásra is sor kerülhessen.
A házszabálytól való eltérésre tett javaslatot a T/9538/3. számon a honlapon megismerhetik. Tisztelt Országgyűlés! Felhívom a figyelmüket, hogy a házszabálytól való eltéréshez a jelen lévő képviselők négyötödének igen szavazata szükséges. Kérem képviselőtársaimat, ellenőrizzék, hogy kártyájukat elhelyezték-e a szavazógépben.
Tisztelt Országgyűlés! Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hozzájárul-e a házszabálytól való eltéréshez. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a házszabálytól való eltérést 136 igen, 20 nem szavazattal, 4 tartózkodás mellett elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy a módosító javaslatok benyújtására 15 óra 5 percig van lehetőség a mai napon. Az előterjesztés összevont vitájára a mai napon az utolsó napirendi pontként, az összegző módosító javaslatról történő döntésre és a zárószavazásra a holnapi ülésnapon kerül sor.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi