ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatal következik. Emlékeztetem önöket, a bizottság úgy foglalt állást, hogy a képviselő mentelmi jogát az Országgyűlés ne függessze fel.
Felhívom figyelmüket, hogy a mentelmi jog felfüggesztéséhez a jelen lévő országgyűlési képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felfüggeszti-e Oláh Lajos országgyűlési képviselő mentelmi jogát. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés Oláh Lajos független képviselő mentelmi jogát 18 igen szavazattal, 126 nem ellenében, 3 tartózkodás mellett nem függesztette fel.
Tisztelt Országgyűlés! A Mentelmi bizottság a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság 14.Bpk.1834/2015/8. számú megkeresésére H/9598. számon határozati javaslatot terjesztett elő Tóth Bertalan országgyűlési képviselő mentelmi jogával kapcsolatban. Erről az Országgyűlés vita nélkül határoz.
A határozathozatal előtt megadom a szót Vejkey Imre elnök úrnak, aki a bizottság javaslatát szóban is meg kívánja indokolni. Ötperces időkeret áll rendelkezésre. Öné a szó, elnök úr.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi