FARKAS GERGELY

Full text search

FARKAS GERGELY
FARKAS GERGELY (Jobbik): Köszönöm a szót. Csak államtitkár úrra szeretnék reagálni. Maximálisan támogattuk a duális képzést, ezt többször kifejtettük, de egy picit félrevezetőnek érzem, hogy ön kizárólag erre hivatkozik akkor, amikor mi a szakmai gyakorlatokról beszélünk és annak problémáiról.
Ön is tudja, az előbb is elmondta itt részben, de kérdezem is, hogy néhány ezer főt érint a duális képzés jelen pillanatban, a felsőoktatásban pedig több mint 300 ezer diák van. Tehát úgy gondolom, hogy azért nem lehet teljes egészében a duális képzésre hivatkozva ezeket a problémákat kicsinyíteni. Említett ön más dolgokat is, de egy picit eltúlzottnak érzem a duális képzés kapcsán elmondottakat, mert ez egy nagyon-nagyon szűk rétegét, 2-3 százalékát érinti a felsőoktatási hallgatóknak. Ez remélhetőleg a következő években több lesz, önök is ezen dolgoznak, ennek mi is örülünk, de mondom még egyszer, több mint 300 ezer fiatalról van szó.
Ezért kérem, hogy foglalkozzon érdemben, foglalkozzanak érdemben a szakmai gyakorlatok problémájával. Fontos a duális képzés, de messze nem fedi le ezt a problémakört, amit én itt akár csak részletekben, mert nem is teljes egészében, de itt próbáltam elmondani rövid felszólalásomban. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a Jobbik padsoraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi