Döntések napirend módosításáról

Full text search

Döntések napirend módosításáról
Tisztelt Országgyűlés! A Fidesz képviselőcsoportja azt javasolta, hogy az Országgyűlés ma kezdődő ülésének napirendi javaslata egészüljön ki a jogtipró ukrán oktatási törvény elítéléséről és az ellene való fellépésről szóló H/17379. számú határozati javaslat tárgyalásával és döntéshozatalával a határozati házszabályi rendelkezésektől eltérésben foglaltak szerint olyan módon, hogy a határozati javaslat összevont vitájára a szeptember 18-i, azaz hétfői ülésnapon közvetlenül a Magyar Köztársaság és az Észt Köztársaság között a kettős adóztatás elkerüléséről és az adóztatás kijátszásának megakadályozásáról a jövedelem- és vagyonadók területén, Budapesten, 2002. szeptember 11-én aláírt Egyezmény módosításáról szóló Jegyzék kihirdetéséről szóló T/17300. számú törvényjavaslat általános vitája előtt kerüljön sor. Az összegző módosító javaslatról történő döntésre és a zárószavazásra a szeptember 19-i, holnapi, keddi ülésnapunkon kerüljön sor. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy a Ház látható többsége a javaslatot elfogadta.
Ugyancsak a Fidesz képviselőcsoportja azt javasolta, hogy a közjegyzőkről szóló 1991. évi XLI. törvény módosításáról szóló T/17267. számú törvényjavaslat általános vitájára ne kerüljön sor. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy a Ház ezt a javaslatot is elfogadta.
A Fidesz képviselőcsoportja a továbbiakban azt javasolta, hogy az Országgyűlés keddi ülésnapján a határozathozatalokra legkorábban 12 órakor kerüljön sor. Aki ezt támogatja, kérem, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége ezt a javaslatot is elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most az elnöki jogkörben előterjesztett napirendi javaslatról döntünk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a napirendi ajánlást az előbbiekben elfogadott módosításokkal. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a napirendet elfogadta.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi