KONTRÁT KÁROLY

Full text search

KONTRÁT KÁROLY
KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót. Tisztelt Képviselő Úr! Tisztelt Elnök Úr! A képviselő úr által említett tényeket én is szeretném megerősíteni, és fontosnak tartom kiemelni, hiszen 2014 óta indult be egy hazai fejlesztés, hazai gyártás, ami a tűzoltógépjárműveket illeti. A BM Heros Zrt., együttműködve a Rábával készítette ezeket az eszközöket, ezeket a tűzoltófecskendőket és egyéb mentőeszközöket. Ezt szeretnénk a jövőben is folytatni, hiszen magyar emberek készítik el ezeket a magyar emberek biztonsága érdekében, jelentős részben magyar alkatrészeket felhasználva. Én ezt fontosnak tartom, és bízom abban, hogy jövőre még nagyobb eredményeket tudunk elérni.
Még egy dolgot szeretnék kiemelni. Ami a követelményeket illeti, a reagálóképesség növelését szeretném kiemelni, amit nagyon fontosnak tartok, hiszen ez még inkább az emberek biztonságát szolgálja.
(15.00)
Azt gondolom, hogy a technikai fejlesztés, a reagálóképesség növelése, az életpályamodell mind-mind összesen azt segíti elő, hogy a magyar emberek (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) még nagyobb biztonságban legyenek a jövőt illetően. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi