DR. RÉTVÁRI BENCE,

Full text search

DR. RÉTVÁRI BENCE,
DR. RÉTVÁRI BENCE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Tisztelt Ház! Mégis van értelme ezeknek a szóváltásoknak, hiszen elismerte, képviselő úr, hogy törvényesen történt minden Magyarországon, és semmifajta szabálytalanságra semmilyen iskolaigazgatói kinevezés esetében nem került sor.
Ha már ön a háziorvosokat említette, tisztelt képviselő úr, azért tegyük hozzá, hogy ha nem jön ez a kormány, és nem indítja be a praxispályázatokat, nem indítja be a letelepedési pályázatokat, akkor 200-zal kevesebb háziorvosi praxis lenne ma betöltve Magyarországon. De szerencsére ezek elindultak, az idei évben több mint 1 milliárd forintot tudunk erre fordítani, és ennek köszönhető az elmúlt években, hogy 200-zal több háziorvosi praxis van betöltve.
Azt pedig örömmel tudom elmondani önnek, ha volt egyszer képviselő ott - bár nem biztos, hogy a Magyar Szocialista Párt túl sok egyéni képviselőt ad majd a közeljövőben, hiszen már a saját helyeik feléről lemondtak a mai napon is -, és ha belegondol abba, hogy Magyarországon több mint 80 milliárdból több mint 400 településen több mint 500 iskolát újítunk föl a következő években, és 200 ezer diáknak újul meg teljes mértékben a környezete, ahol tanulhat, akkor, azt hiszem, az Magyarországnak már egy siker. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi