DR. RÉTVÁRI BENCE,

Full text search

DR. RÉTVÁRI BENCE,
DR. RÉTVÁRI BENCE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Akkor kértem szót, amikor Lukács László György képviselő úr valótlan állításokat fogalmazott meg velem szemben. Egyrészt szeretném elmondani, hogy ezek a feltételezései alaptalanok, egy nem létező rokonommal kapcsolatban fogalmazta meg azokat, aki legfeljebb névrokonom, de nem valós rokonom.
De nem ez a legfontosabb ebben a kérdésben, hanem az, hogy ezt a kérdést, azt a feltételezést, amit Lukács László György képviselőtársunk feltett, az előző hetekben a Hír TV riportereitől nap mint nap többször megkaptam. De azután, hogy a Hír TV riporterei belátták, hogy olyan területre tévedtek, ahol valótlanságot állítanak, feladták ezt a küzdelmüket, és nem próbálták ezt a valótlan állítást elmondani. De mivel ugyanabból a kézből eszik a Jobbik és a Hír TV, ezért amit a Hír TV nem tud lehozni, azt itt a jobbikosok, akik ugyanúgy kiszolgálják ugyanannak az érdekkörnek az érdekeit, itt a parlamentben előhozzák.
Azt hiszem, csak azt bizonyította be Lukács László György is, hogy ugyanabból a kézből eszik, mint amiből a Hír TV-t etetik. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban. - Zaj a Jobbik soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi