SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Nem szóltam volna hozzá, de Farkasházy… (Bana Tibor: Mesterházy! - Derültség.) - bocsánat, Mesterházy képviselő úr felszólalása erre sarkallt. Kicsit úgy éreztem magam - és bocsánatot kérek még egyszer, tényleg csak véletlen volt -, mint amikor tegnap a miniszterelnök úr itt a parlamentben, aki az elmúlt 27 év legkorruptabb kormányát vezeti, azt mondta, hogy az egyik legnagyobb feladatuk az lesz, hogy a korrupt Jobbik-politikusokat ne engedjék a hatalomba. És most ugyanezt éreztem egy kicsit, hogy ön most azt mondja, hogy a Jobbik ne játssza ki az oroszok részére a nemzeti szuverenitásunkat, és hogy ne veszélyeztessük.
Képviselő úr, volt ebben az országban annak idején egy olyan rendszer, sajnos több évtizeden keresztül, amelyik kijátszotta az oroszok - akkor Szovjetuniónak hívták - számára ennek az országnak a szuverenitását, amikor diktatúrában kellett élnünk, és ha én jól tudom, akkor még mind a mai napig nincs megcáfolva az, hogy önök annak a pártnak, amelyik ezt lehetővé tette, deklaráltan a jogutódjai.
(15.30)
Innentől kezdve ez legalább annyira furcsa volt az ön szájából, mint amennyire furcsa volt tegnap Orbán Viktor szájából, amikor minket vádol korrupcióval, amikor, még egyszer mondom: az elmúlt 27 év legkorruptabb kormányát Orbán Viktor vezeti. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi