KONTRÁT KÁROLY

Full text search

KONTRÁT KÁROLY
KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Úgy tűnik, hogy létrejött egy nemzetközi kerítésbontó koalíció, amelynek vezetője Soros György (Moraj az ellenzék padsoraiból. - Dr. Varga László: Ez még a napirend előtti? - Dr. Józsa István: Ne hülyéskedj már, Karcsi!), és a résztvevők az ő bevándorláspárti forgatókönyvét hajtják végre (Folyamatos zaj az ellenzék padsoraiból. - Dr. Varga László: A napirend előttire már válaszoltatok! - Az elnök csenget.), a végrehajtásban a Soros-bandériumok és az egyes brüsszeli bürokraták mellett az MSZP és a Gyurcsány-párt is fontos partner, a Jobbik pedig csendestárs.
A kormány kiáll az eddigi eredményeinkért, Magyarország nem akar változtatni (Dr. Józsa István: Hülyeség!) bevándorláspolitikáján. Mi akarjuk megmondani, hogy kikkel éljünk együtt és kikkel nem. (Dr. Józsa István: Öreg vagy te már ehhez, Karcsi!) Ezt a jogot nem akarjuk átadni, és nem is fogjuk átadni senkinek sem.
Magyarország megvédi határait és a schengeni határokat, ezzel nemcsak a magyar, hanem az európai emberek biztonságát is védi. A magyar kormány a tranzitzónát és a kerítést fenn kívánja tartani, és továbbra is elutasítja a migránsok kötelező betelepítését. Ha mindezek miatt az Európai Bizottság jogi eljárást indít Magyarországgal szemben (Dr. Harangozó Tamás: Még egy perc!), készen állunk a jogi vita megvívására.
(17.10)
Jól látható, hogy Brüsszel, a Soros György által finanszírozott szervezetek és most már az MSZP is azon dolgoznak, hogy a magyar kerítést lebontsák, a Magyarországot és a schengeni határokat védő jogszabályokat pedig megváltoztassák. Nemzetközi nyomás által arra akarnak bennünket kényszeríteni, hogy mégiscsak engedjük be a migránsokat, adjuk fel eddigi eredményeinket. Az MSZP a jogi határzár létrehozásáról szóló javaslatot sem támogatta - emlékszünk rá - a parlamentben.
Mi kiállunk Magyarország érdekei mellett. A nemzeti konzultációt azért indítottuk, hogy ismételten megkérdezzük a magyar emberek véleményét. Ez ad felhatalmazást arra, hogy megvédjük eddigi eredményeinket. Az 1 millió 680 ezer visszaküldött kérdőív abszolút rekord, az eddig feldolgozott, közel 1 millió 400 ezer kérdőív alapján a véleményüket elmondók egyértelműen kiálltak amellett, hogy az illegális bevándorlást segítő tevékenységet, az embercsempészetet és az illegális migráció népszerűsítését is el kell utasítani. (Szórványos taps a kormánypártok soraiban. - Közbeszólások az MSZP soraiban: Bravó! - Adjunk még egy percet államtitkár úrnak!)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi