MESTERHÁZY ATTILA

Full text search

MESTERHÁZY ATTILA
MESTERHÁZY ATTILA (MSZP): Elnök úr, fölhívnám a figyelmét, hogy az azonnali kérdés arra van, hogy én kérdezzem önt, és ön válaszoljon, nem hogy ön kérdezzen engem. (Felzúdulás a kormánypárti padsorokban.)
De arra gondoltam, hogy van egy-két jó pszichológus, pszichiáter ismerősöm, megadnám a telefonszámukat, mert hátha ez hasznos lenne az ön számára, hallgatva az ön válaszát. Ugyanis tudja, éles logikával kikövetkeztettem, amikor arról beszélt, hogy egy nagy szövetséges NATO-tagország magyarországi nagykövetsége, tehát azt gondolom, csak ön nem akarta kimondani az Amerikai Egyesült Államokat, amit azóta sem cáfoltak, hogy ilyen egyébként nem történt, hiszen állandóan dobálják ide-oda a labdát.
De nem ez a lényeg, hanem a másik. Igazából szomorúvá tett, elnök úr, hiszen abban bíztam tényleg, hogy távozik a jegybank éléről, és most ezt megcáfolta. Bízom benne, hogy változik ez a helyzet, és remélem, hogy el fog tűnni a jegybank éléről, hiszem még egyszer hadd ismételjem, csak a jegyzőkönyv végett: önök elloptak egy bankot, csináltak belőle egy Fidesz-bankot, hogy a saját haverjaikat ezen keresztül tudják finanszírozni. Ez a tény, és ezt ön sem cáfolta, ezt viszont (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) köszönöm önnek. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi