DR. FÓNAGY JÁNOS

Full text search

DR. FÓNAGY JÁNOS
DR. FÓNAGY JÁNOS nemzeti fejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! A most tárgyalt törvényjavaslat azzal a szándékkal készült, hogy megteremtse a szövetkezeti hitelintézeti integráció hosszú távú jövedelmező és prudens működésének feltételeit, biztosítva a szektor érdekeinek védelmét egy szorosabb integráció megvalósítása érdekében.
A parlamenti döntéshozatal során a törvényjavaslathoz beérkezett bizottsági módosító javaslatok mindegyike technikai jellegű volt, kodifikációs, nyelvhelyességi változtatásokat tartalmaztak, a normaszöveg nyelvi koherenciájának megteremtését szolgálták. Köszönöm a bizottságok magas szintű támogató szakmai munkáját, amellyel hozzájárultak a törvényjavaslat szövegének egyértelműsítéséhez, pontosításához, biztosítva ezzel a jogszabály-szö-vege-zé-si követelményeknek való jobb megfelelést.
Tisztelt Képviselőtársaim! A 2013-ban létrehozott szövetkezeti hitelintézeti integráció működése az elmúlt években megszilárdult, a folyamat eredményei igazolták az eredeti jogalkotói törekvéseket.
(19.30)
Az előttünk fekvő törvénytervezet az általa módosítani kívánt jogszabályok szakmai tartalmának jobbítására, az integrációs folyamatnak és a belső prudens működés erősítésének javítására irányuló szándékoknak maradéktalanul eleget tesz. Mindennek alapján kérem, hogy a törvényjavaslatot a holnapi szavazás során támogatni szíveskedjenek. Köszönöm, elnök úr. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi