EGYED ZSOLT

Full text search

EGYED ZSOLT
EGYED ZSOLT (Jobbik): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Lehet, hogy igaza van abban Pócs képviselőtársamnak, hogy ezt a kasztrálásos monológot ő mondta, de hogy a Mezőgazdasági bizottság elnöke, Font Sándor azt mondta, hogy a kutyák beszélni fognak, és velük kell megbeszélni, ez tételesen igaz, ez a jegyzőkönyvben szerepel.
A másik dolog meg, hogy ezeket a rágalmakat, amiket Pócs képviselő úr elővezetett, én kategorikusan visszautasítom. Az én párttársam a sárospataki Mandulás-hegyi kutyamenhelyet azért vette át alkalmazottként, mert tragikus volt a helyzet, nem hozzáértők vezették. S amit elmondtam a bizottsági ülésen, elmondom itt is: ő az alapítványban nem tag, ő ott egy alkalmazott, aki a legjobb képessége szerint próbál - illetve a mai napra már ezt véghez is vitte - azon a menhelyen rendet teremteni, ugyanis az alapítvány tulajdonosai olyanok, hogy minden kutyát számolatlanul összeszednek a környékről, nem törődve a létszámmal. Ezen a helyzeten próbál változtatni. Tehát azért azt szem előtt kell tartani, hogy előre vagy hátra ülünk a lovon.
Egyébként meg én azt mondom tisztelt Pócs képviselőtársamnak, hogy nagyon ízetlen dolog ez, hogy ön ezekből a kérdésekből ilyen viccet próbál csinálni, holott itt nagyon komoly dolgokról beszélünk. Én úgy gondolom, hogy az adó 1 százalékán kívül is megérdemelnék ezek a menhelyek, hogy az állam támogassa, mert egy olyan országban, ahol intézményesítve van a lopás, én úgy gondolom, hogy ezekre a nemes cselekedetekre is 1-2 milliárd forintot ki lehetne szorítani két stadion- és egy Mészáros Lőrinc-projekt között. Én úgy gondolom, ez sokkal szimpatikusabb lenne az embereknek, mint amit önök jelen pillanatban művelnek. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik és az MSZP soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi