PÓCS JÁNOS

Full text search

PÓCS JÁNOS
PÓCS JÁNOS (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Az előterjesztéssel kapcsolatban Sallai Róbert Benedek képviselő úrnak szeretném felhívni a figyelmét az olvasás és az értelmezés tudományára, mert azok a jelzők, amiket elmondott, az előterjesztésben sehol nincsenek benne; lehet, hogy az ön lelkivilágát tükrözik.
Kedves Egyed Zsolt Képviselő Úr! Amit ön elmondott a Mezőgazdasági bizottság ülésével kapcsolatban, azért bátorkodtam szólni, mert abból egyetlenegy szó nem igaz, se a személyi összetételt illetően, se a tartalmi összetételt illetően, ugyanis azt, ami ott elhangzott, nem Font Sándor mondta, és nem az hangzott el, amit ön elmondott. Én bátorkodtam azt a kijelentést tenni, hogy a Jobbiknak mindenről a kasztrálás jut eszébe, volt, amikor a cigányokat, volt, amikor a bűnözőket, volt, amikor a kutyákat, és volt, amikor a Jobbik lelkét kasztrálták; erről Novák Előd előadást tudna tartani.
Valamint idéztem arról a menhelyről, ami tekintetében ön a jobbikos párttársának próbált lobbizni, ahol nem állatvédelem, hanem állatkínzás zajlik. Jegyzőkönyvek és különböző vizsgálatok alá tudják támasztani annak a menhelynek a történetét, amit az önök párttársa üzemeltet, ahol 250 férőhelyen 450 kutyát tartanak, és még volt bátorsága az illető személynek a személyi jövedelemadó 1 százalékát is erre az állatkínzásra fölhasználni, ön pedig ennek a cégnek lobbizott.
Ez hangzott el a Mezőgazdasági bizottság ülésén; csak a tisztánlátás végett. Köszönöm a szót, elnök úr. (Szórványos taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi