KUCSÁK LÁSZLÓ

Full text search

KUCSÁK LÁSZLÓ
KUCSÁK LÁSZLÓ (Fidesz): Igen. Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Röviden élek a lehetőséggel, már csak azért is, mert az elmúlt órácskában az derült ki számunkra, hogy az ellenzéki felszólalók is támogatásukról biztosítják ezt a módosítójavaslat-csomagot, pártra, pártfrakcióra való tekintet nélkül. Külön köszönöm egyrészt azt, hogy támogatóan nyilatkoztak a javaslatról, másrészt hogy tárgyszerűen tették meg ezt.
Engedjék meg, hogy néhány felvetésre röviden reagáljak! Lukács László György említette meg, illetve vetette fel a kérdést, remélve, hogy azok a benyújtott módosító javaslatok kodifikációra is kerülnek; igen, tehát ezért is említettük meg, hogy ezek már az előzetes megbeszélések alapján fogalmazódtak meg, tehát nyilván ezek mennek a maguk útján.
(12.00)
Ikotity képviselő úr vetette fel, hogy érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy értesítést kapjanak a felhasználók, a fogyasztók a hűségidő lejárta előtt. Ez is előkerült a mi megbeszéléseinken is, tehát szerintem is ezt érdemes megfontolni. Ő vetette fel azt is, hogy a hatálybalépés időpontja vajon elegendő lesz-e arra, hogy a végrehajthatóság biztosítható legyen. Szeretném megnyugtatni képviselő urat, hogy nyilván az a szándék, hogy egy kivitelezhető, megvalósítható módosító javaslatot tudjon az Országgyűlés elfogadni.
Végezetül Mesterházy Attila képviselő úr felvetésére pedig azt szeretném mondani - mert ő a Gazdasági Versenyhivatalt is említette itt az elhangzottakkal összefüggésben -, hogy Balla György képviselőtársam is tett említést az expozéjában hatósági kompetenciákról és azok hathatós érvényesítéséről olyan esetekben, amikor ez indokoltnak látszik. Tehát szerintem ezek a szándékok egybevágnak ilyen szempontból.
Még egyszer, nagyon örülök neki, hogy úgy tűnik, hogy minden részről egy támogatható javaslat fogalmazódik meg. Úgy gondolom, hogy ez komoly üzenet a felhasználóknak, a fogyasztóknak, hiszen az ő érdekeiket kívánjuk szolgálni ezzel a módosító javaslattal, hogy a jogaik erősebbek legyenek, a lehetőségeik pedig bővüljenek. A szolgáltatók számára is egy erős üzenet lehet az, hogy a parlamentben helyet foglaló összes párt képviselője jelen szakaszában és jelen tartalmával támogatásáról biztosította ezt a javaslatot.
Köszönöm szépen a támogatásukat és a figyelmet is. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi