KÉSZ ZOLTÁN

Full text search

KÉSZ ZOLTÁN
KÉSZ ZOLTÁN (Független): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Én nagyon szerettem volna elfogadni az ön konstruktív válaszát, csak az a baj, hogy nem kaptunk választ. Ön felolvasta a január 19-ei írásbeli kérdésemre adott válaszát szinte szóról szóra, ami miatt jött ez az interpelláció. (Dr. Rétvári Bence: Mi újság az ügyvédi irodával?)
Az a helyzet, hogy valószínűleg elkerülte a figyelmét az a levél is, amit az a Zala megyei fideszes képviselő írt szintén az ön kollégájának, a miniszter úrnak arról, hogy ezt a koncepciót ne valósítsák meg. Én Veszprém megyében is szerettem volna egy hasonló konstruktív indítványt az ottani fideszes képviselőkkel, csak sajnos a Veszprém megyei fideszes képviselőket jobban érdekli a Pannon Egyetem sorsánál az, hogy éppen milyen légvezeték megy a házuk vagy a nyaralójuk körzetében. (Közbeszólás a Fidesz soraiból.)
Azt is szeretném megemlíteni, hogy a Pannon Egyetemen volt szerencsém egy tíz évvel ezelőtt brit történelmet oktatni, és a viktoriánus Nagy-Britanniáról azt oktattuk, hogy milyen sokat tett a felsőoktatásért és a közoktatásért.
(15.20)
Az a helyzet, én attól tartok, hogy a viktoriánus Magyarországról pont ellentétes előjellel fog megszületni egy tanulmány majd a jövőben. Köszönöm, nem tudom elfogadni a válaszát. (Dr. Rétvári Bence: Mi újság az ügyvédi irodával? - Közbeszólások a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi