Azonnali kérdések és válaszok órája

Full text search

Azonnali kérdések és válaszok órája
Következik az azonnali kérdések sora. Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy a határozati házszabályi rendelkezések 29. § (3) bekezdésének b) pontjában foglalt jogkörömmel élve a Vadai Ágnes képviselő asszony által elmondandó A/4588. számon benyújtott azonnali kérdést visszautasítottam, mivel a kérdés sérti az Országgyűlés tekintélyét. (Mozgás és zaj.)
Tisztelt Ház! Az azonnali kérdések - semmi ok a türelmetlenségre és a higgadtság elvesztésére, mindenki üljön vissza a helyére; köszönöm szépen - esetében az az eljárásrend, hogy amennyiben egy képviselő nem fogadja el a válaszadó személyét, azaz nem akarja, nem kívánja elmondani az azonnali kérdését, úgy automatikusan a következő, a frakcióhoz tartozó képviselő következne az azonnali kérdésével. Ezért a jegyzőkönyv kedvéért és az önök kedvéért is tájékoztatom önöket, hogy kiknek az azonnali kérdése kellett volna hogy elhangozzon, és értelemszerűen nem tudjuk az utána következőnek sem megadni a lehetőséget, tekintettel arra, hogy az ellenzék képviselői nincsenek jelen.
Ellenben van kormánypárti azonnali kérdés is. Tehát: Szilágyi György a miniszterelnökhöz kívánt azonnali kérdést feltenni, Bangóné Borbély Ildikó az emberi erőforrások miniszteréhez, László Imre, a DK képviselője az emberi erőforrások miniszteréhez, Keresztes László Lóránt LMP-s képviselő a miniszterelnökhöz, Kocsis-Cake Olivio képviselő a miniszterelnökhöz kívánt azonnali kérdést feltenni.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi