Döntés előterjesztés kivételes eljárásban történő tárgyalásáról

Full text search

Döntés előterjesztés kivételes eljárásban történő tárgyalásáról
A kormány kezdeményezte, tisztelt Országgyűlés, hogy az Országgyűlés kivételes eljárásban tárgyalja meg a szövetkezeti hitelintézetek integrációjáról és egyes gazdasági tárgyú jogszabályok módosításáról szóló 2013. évi CXXXV. törvény módosításáról szóló T/17313. számú előterjesztést. A kormány azt kezdeményezte, hogy a módosító javaslatok benyújtására a kivételes eljárást elrendelő döntés meghozatalát követő három órán belül legyen lehetőség, valamint az összevont vitára 2021. október 19-én 1. napirendi pontként kerüljön sor, és az összegző módosító javaslatról történő határozathozatalra és a zárószavazásra 2021. október 19-én kerüljön sor.
Tisztelt Országgyűlés! A házszabályi rendelkezések 62. § (1) bekezdése alapján a kivételes eljárásban történő tárgyalásról az Országgyűlés vita nélkül határoz. Felhívom figyelmüket, hogy a kivételes eljárás elrendeléséhez a képviselők több mint felének, azaz 100 képviselőnek az igen szavazata szükséges.
Most a döntéshozatal következik. Kérdezem önöket, elfogadják-e a T/17313. számú előterjesztés kivételes eljárásban történő tárgyalását az előterjesztői indítvány szerint. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az előterjesztés kivételes eljárásban történő tárgyalását 111 igen szavazattal, 34 ellenében, tartózkodás nélkül elfogadta.
Elfogadott döntésünknek megfelelően… (Jelzésre:) Nem működött Révész Máriusz képviselő úr szavazógépe. Igennel szavazott, ugye, képviselő úr? (Jelzésre:) Igennel szavazott, hozzátettük.
Tisztelt Országgyűlés! Elfogadott döntésünknek megfelelően a módosító javaslatok benyújtására ma 17 óra 36 percig van lehetőségünk.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi