Döntés napirend módosításáról

Full text search

Döntés napirend módosításáról
Tisztelt Ház! Most a napirend módosítására tett javaslatokról döntünk. A Fidesz képviselőcsoportja azt javasolta, hogy az Országgyűlés 2021. szep-tember 20-21-ei ülésének napirendi javaslata akként módosuljon, hogy a szeptember 20-ai, hétfői ülésnapon az interpellációkról történő szavazásra közvetlenül az azonnali kérdések és válaszok óráját követően kerüljön sor. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Megállapítom, hogy a Ház látható többsége a javaslatot elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! A Fidesz képviselőcsoportja azt javasolta, hogy a mentelmi ügyek tárgyalására és a döntésre a 2021. szeptember 20-ai, hétfői ülésnapon az interpellációk szavazását követő napirendi pontként kerüljön sor. Aki ezzel egyetért, kérem, szintén kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.
Szintén a Fidesz képviselőcsoportja javasolja, hogy a 2021. év szeptember 21-ei, keddi ülésnapon döntésekre, határozathozatalokra ne kerülhessen sor. Aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel támogassa! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy a Ház látható többsége a javaslatot szintén elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most az elnöki jogkörben előterjesztett napirendi javaslatról döntünk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a napirendi ajánlást. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi