BŐSZ ANETT

Full text search

BŐSZ ANETT
BŐSZ ANETT (DK): Köszönöm a szót, elnök úr. Örülök, államtitkár úr,hogy mélyebb gazdasági fejtegetésbe is bocsátkozott.Akkor szeretném önnek elmondani, hogy az a történelmi léptékű dollárkötvény-kibocsátás nem egészen arról árulkodik, amiről ön beszél.
De ha az önkormányzati forráselvonásról beszélünk, ez a 110 milliárd forint, amit elvontak, a 2 százaléka sem volt az államháztartási hiánynak. Azt gondolom, hogy ezt innentől kezdve nyugodtan vissza lehetett volna adni, ha már ilyen felkapaszkodóban van a magyar gazdaság, és minden bizonnyal mindenki örül annak, hogy felminősítettek minket, de akkor az összes érintett, aki a közös teherviselésből kivette a részét a járványügyi védekezés során, így az önkormányzatok is, illene, hogy visszakapják. Még egyszer mondom: ezeket az adó-visszatérítéseket nem azokon a napokon kellene bejelenteni, amikor az egy napra vetített egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb dollárkötvény-kibocsátást bejelenti a kormány.
Az, hogy én kezdetektől fogva érveltem az oltás felvétele mellett, nyilvánvalóan önt egyáltalán nem érdekli, de sajnos el is fogyott az időm, úgyhogy ezt majd legközelebb megbeszéljük. Köszönöm, hogy meghallgattak.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi