DÖMÖTÖR CSABA,

Full text search

DÖMÖTÖR CSABA,
DÖMÖTÖR CSABA, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára: Köszönöm a szót, elnök úr. Elég sok hírt lehetett olvasni az előválasztásról, ezért csodálkozom is azon, hogy amiatt szólal föl, mert ezek szerint kevesli az erről szóló tudósításokat. Szerintem a legtöbb médium erről tudósított, vélemények is megjelentek.
Na, most van a két oldal között egy alapvető különbség. Én nem tartom feladatomnak, hogy csupán azért, mert így vagy úgy jelennek meg hírek egyes médiumokban, ezért megpróbáljak nyomást gyakorolni, és úgy látom, hogy a baloldal nem így gondolja, mert számtalan példát tudok arra felhozni, hogy nyomást gyakorolnak egyes szerkesztőségekre. Szerintem ez nem helyes.
Egyébként, ha már a köztévét hozta fel, azért az jól látszik, hogy egyszerre állítják azt, hogy nem kapnak teret, meg provokálják folyamatosan a közmédiát például azzal, hogy valamennyi ellenzéki párt képviselője betört azon a bizonyos napon a tévészékházba, és követelték, hogy egy (Bősz Anett közbeszól.) általuk fontosnak tartott tartalmat beolvassanak. Bárhogy is legyen, bármi is legyen az oka annak, hogy ezt tették, egy biztos, a magyar nyilvánosság sokkal sokszínűbb, mint azok kormányzása idején, akikhez ön csatlakozott, mert akkor gyakorlatilag a Nap-kelte című műsor jelentette a magyar nyilvánosságot, most pedig mindenki megtalálja az ízlésének, világnézetének és érdeklődésének megfelelő médiumokat, és ez vonatkozik akár az előválasztásra, akár más témákra. Köszönöm, hogy meghallgatott. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)
(18.00)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi