DÖMÖTÖR CSABA,

Full text search

DÖMÖTÖR CSABA,
DÖMÖTÖR CSABA, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára: Nem meglepő, de nem értünk egyet. Ön partikuláris célokat említ. Az a helyzet, hogy a 2010 előtti médiaszabályozás adott arra lehetőséget, hogy pártok delegáljanak ezekbe a testületekbe tagokat, olyannyira, hogy még arra is volt példa, hogy civilnek mondott szervezetek delegáljanak politikusokat, mint például Ujhelyi Istvánt, tehát civil szervezet nevében.
Nem értünk egyet ezekben a dolgokban, de arra azért kérem, hogy ha önök nyomásgyakorlásra szeretnék ezt az ügyet felhasználni, akkor se azt a megoldást válasszák, hogy tévészékházba betörnek (Bősz Anett közbeszól.), hogy eltiltással fenyegetnek újságírókat, mint ahogy az megtörtént a Momentum részéről, nem fenyegetik őket azzal, hogy földönfutóvá teszik őket, vagy hogy még egyet mondjak, az ön miniszterelnök-jelöltje nem hajlandó válaszolni egyes médiumoknak.
Tehát ha azt szeretné elérni, hogy nagyobb nyilvánosságot kapjon akár az előválasztás, akár az ön miniszterelnök-jelöltjének programja, akkor győzze meg arról, hogy ne bujdokoljon újságírók elől, és válaszoljon kérdésekre, ez az én javaslatom. Köszönöm, hogy meghallgatott. (Taps a kormánypárti sorokból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi