Döntés az ülés napirendjének módosításáról

Full text search

Döntés az ülés napirendjének módosításáról
Most a napirend módosítására tett javaslatokról döntünk. A Fidesz képviselőcsoportja azt javasolta, hogy a 2021. április 27-ei, keddi ülésnapon a közbiztonság erősítése érdekében egyes rendészeti igazgatási törvények módosításáról szóló T/15705. számú törvényjavaslat szavazását követően kerüljön sor az Eszterházy Károly Egyetem fenntartói jogának az Egri Főegyházmegye részére történő átadásáról és az ehhez kapcsolódó vagyonjuttatásról szóló T/15715. számú törvényjavaslat szavazására. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.
Szintén a Fidesz képviselőcsoportja javasolja, hogy a 2021. április 27-ei, keddi ülésnapon az egyes vagyongazdálkodási tárgyú rendelkezésekről, valamint egyes vagyongazdálkodást és nemzeti pénzügyi szolgáltatásokat érintő törvények módosításáról szóló T/15706. számú törvényjavaslat szavazására a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítványokról szóló T/15710. számú törvényjavaslat szavazását követően kerüljön sor. Aki ezzel egyetért, kérem, szintén kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy a Ház látható többsége ezt a javaslatot is elfogadta.
A Jobbik képviselőcsoportja azt javasolta, hogy a 2021. április 28-ai, szerdai ülésnapon a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Alapítványról szóló T/15985. számú törvényjavaslat, a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény és egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló T/16000. számú törvényjavaslat, az Európai Unió Bírósága C-66/18. számú ítéletének végrehajtása érdekében a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény módosításáról szóló, T/15909. számú törvényjavaslat általános vitájára a határozathozatalt követően 1-3. napirendi pontként kerüljön sor. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy a Ház látható többsége az indítványt nem fogadta el.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi