Döntések előterjesztések bizottsági megtárgyalásáról és döntéshozataláról

Full text search

Döntések előterjesztések bizottsági megtárgyalásáról és döntéshozataláról
Tisztelt Országgyűlés! Házbizottsági egyetértés hiányában most előterjesztések bizottsági megtárgyalásáról és döntéshozataláról határozunk.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Gazdasági bizottságot „A Gazdasági Versenyhivatal tevékenységéről 2020” című, B/15879. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a kijelölt bizottságot a határozathozatalra 131 igen szavazattal, 64 nem ellenében, tartózkodás nélkül felkérte.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Gazdasági bizottságot „A Közbeszerzési Hatóság 2020. január 1. és december 31. közötti időszakban végzett tevékenységéről” című, B/16164. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a kijelölt bizottságot a határozathozatalra 133 igen szavazattal, 60 nem ellenében, tartózkodás nélkül felkérte.
Tisztelt Országgyűlés! Az elfogadott napirendünknek megfelelően most a tegnapi napon elhangzott interpellációkra adott válaszok elfogadásáról történő határozathozatalokra kerül sor.
Potocskáné Kőrösi Anita képviselő asszony, a Jobbik képviselője az I/15913. számú interpellációjára adott választ nem fogadta el. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 133 igen szavazattal, 59 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.
Tóth Csaba képviselő úr, az MSZP képviselője az I/16181. számú interpellációjára adott választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 132 igen szavazattal, 59 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.
Oláh Lajos képviselő úr, a DK képviselője az I/16215. számú interpellációjára adott választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 132 igen szavazattal, 60 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.
Ungár Péter képviselő úr, az LMP képviselője az I/16228. számú interpellációjára adott választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 132 igen szavazattal, 60 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.
Kocsis-Cake Olivio képviselő úr, a Párbeszéd képviselője az I/16235. számú interpellációjára adott választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 132 igen szavazattal, 61 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.
Steinmetz Ádám képviselő úr, a Jobbik képviselője az I/15651. számú interpellációjára adott választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 133 igen szavazattal, 61 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi