Január 22. - Hétfő

Full text search

Január 22. - Hétfő
– A munkaügyi tárca kész bevezetni a munkakönyvet, de csak akkor, ha a személyiségi jogok nem sérülnek. Kiss Péter munkaügyi miniszter elmondta: szakértők most vizsgálják, hogy a nyilvántartási lapok összekapcsolása a társadalombiztosítási azonosítójellel nem sérti-e a személyiségi jogokat.
– Magyar Bálint egyetért azokkal a diákokkal, akik azt akarják, hogy a történelem továbbra is kötelező tantárgy maradjon az érettségin. Az 1500 aláíró azt kifogásolja, hogy a minisztérium által nyilvánosságra hozott érettségi reformnak van olyan változata, amely választható tantárggyá tenné a történelmet.
– A tűzszerészek megkezdték a magyar–horvát határ átvizsgálását. Egyelőre senki sem tudja, hogy mennyi robbanószerkezet van még a földben.
– Két amerikai katona megmentette egy magyar sorkatona életét a taszári légibázison. Az amerikaiak szokásos ellenőrző körútjukon a leszállópálya közelében ájultan találták Pfeiffel Jánost. A fiatalember nem sokkal korábban lett rosszul, így még idejében bevitték a kórházba az amerikai katonák.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi