TriGránit Fejlesztési Rt.

Full text search

TriGránit Fejlesztési Rt.
1996 októberében ideálisan összehangolt globális ingatlancég jött létre a TriGránit Fejlesztési Rt. megalakításával. Ez a vegyesvállalat összekapcsolja az Észak-Amerika-szerte ismert ingatlan-beruházási nagyhatalmat, a „Trizec-Hahn Corporation”-t Demján Sándorral, Magyarország egyik legsikeresebb ingatlan-beruházójával. Az új cégről azt tartják, hogy Közép-Európa egyik legjelentősebb kereskedelmi fejlesztési cége lesz.
A TriGránit legfontosabb feladata, hogy Magyarországon és Szlovákiában jó lehetőségeket találjon, elsősorban a kereskedelem-fejlesztés terént, s hogy a budapesti Pólus Centerhez hasonló típusú bevásárló-központokat hozzanak létre. Elképzelésük szerint a TriGránit Pólus Center-hálózatot fog kifejleszteni Magyarországon, valamint a szomszédos Szlovákia nagyobb városaiban.
A cég ezen kívül keresni fogja a vegyes- és irodai beruházások fejlesztésére alkalmas kiemelkedően jó területeket. Ezeknek a nagyszabású fejlesztési terveknek alapja az a tapasztalat, amelyet a Trizec-Hahn észak-amerikai beruházásai során és Demján Sándor első ilyen beruházásakor, a budapesti Bank Center irodaépület-komplexum megvalósításánál szereztek. A Bank Center 1996 júliusában nyílt meg.
A két legközelebb megvalósítandó terv a budapesti West End City Center építése és a Pólus Center újszerű prototípusának létrehozása Szlovákiában, Bratislavában.
A TriGránit 2000-ig több mint 10 beruházásba tervez befektetni, melyek együttes értéke több mint 500 millió USD lesz. Ezek között szerepel a már említett budapesti West End City Center és a bratislavai Pólus Center.
TriGránit Fejlesztési Rt.
Bank Center
Gránit Torony
VI. emelet
1944 Budapest
Telefon: 302-9200
Fax: 302-9201

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi