A gyártás szerkezete

Full text search

A gyártás szerkezete
japán beszállítók33%
magyar beszerzés29%
MS Rt. hozzáadott érték26%
európai beszerzés12%
A Magyar Suzuki Rt. a beszállítókat nemcsak az évekre előre kalkulálható biztos piaccal, a Suzuki-referenciával hozza kedvező helyzetbe, hanem a technológiatranszfer, a design és a know-how átadása mellett sok esetben a termelőeszközök, a feldolgozandó alapanyagok beszerzéséhez nyújtott pénzügyi segítséggel is. A végcél az, hogy a motoron és sebességváltón kívül minden alkatrész Magyarországon vagy Európában készüljön.
1996 több szempontból is meghatározó volt a Magyar Suzuki Rt. életében.
Az esztergomi gyárban elkészült a százezredik hazai gyártású Suzuki. E szám az év végéig elérte a 12 ezret, amelyből 55 ezer magyar utakon fut.
Közel 4 milliárd forintos fejlesztés eredményeképpen októberben került bemutatásra az új Swift. Az új modellek szebbek, kényelmesebbek és biztonságosabbak lettek. Gazdag felszereltségükkel, modernebb vonalvezetésükkel rövid idő alatt nagy népszerűségre tettek szert a vásárlók körében.
Az európai harmonizációnak megfelelően a vállalat minőségbiztosítási rendszerét az ISO 9002 szabványa szerint alakította át. A vállalat az erről szóló tanúsítványt december 19-én kapta meg.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi