ELNÖK (Lezsák Sándor)

Full text search

ELNÖK (Lezsák Sándor)
ELNÖK (Lezsák Sándor): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Nemzeti Bankról szóló 2011. évi CCVIIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája.
(20.00)
Az előterjesztést T/7742. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/7742/7. sorszámon megkapták és megismerhették.
Indítványozom, hogy a részletes vitában a benyújtott módosító javaslatokat, a törvényjavaslat szerkezeti rendjéhez igazodva és a módosító javaslatok közötti összefüggésekre figyelemmel, két szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés: az első szakaszban a devizatartalékkal kapcsolatos adatközlési szabályt módosító 1. ajánláspont vitájára kerüljön sor, a második vitaszakaszban pedig a monetáris tanács összetételére és ülésein való részvétel személyi körére vonatkozó rendelkezések módosítását kezdeményező ajánláspontokat vitassa meg az Országgyűlés az ajánlás 2-6. pontjai szerint.
Aki ezzel egyetért, kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm szépen, hogy idefigyelnek.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható nagy többsége az indítványt elfogadta.
Tájékoztatom önöket, hogy a vitában a felszólalási időkeret vitaszakaszonként 6 perc.
Megnyitom a részletes vita első szakaszát az ajánlás 1. pontjára. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.
Megnyitom a részletes vita második szakaszát az ajánlás 2-6. pontjaira. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok, ezért a részletes vita e szakaszát és a vita egészét lezárom. Nyilvánvaló, hogy a jelen lévő Cséfalvay államtitkár úr sem kíván élni a megszólalás lehetőségével. Köszönöm szépen.
A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön döntünk.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

LanguagesNoviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť