ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm szépen, jegyző úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! A személyi javaslathoz módosító javaslatot nem lehet benyújtani, arról a házszabályi rendelkezések értelmében vita nélkül, egy döntéssel határozunk.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a házelnök úr S/405. számú személyi javaslatát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a személyi javaslatot 160 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.
Az Országgyűlés új bizottsági tisztségviselőinek és tagjainak megválasztásához gratulálok, munkájukhoz sok sikert kívánok.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatalunk végére értünk, munkánk folytatása előtt két perc technikai szünetet rendelek el. (Rövid szünet.)
Tisztelt Országgyűlés! Folytatnánk a munkánkat. Tisztelettel kérem képviselőtársaimat, hogy foglalják el helyüket, mert bizony még két komoly törvényjavaslat vitája hátravan, és mindazokat, akik halaszthatatlan hivatali feladatuk ellátása miatt most elhagyják az üléstermet, kérem, hogy lehetőleg azt a leggyorsabban tegyék, hogy mindazok, akik a vitában részt szeretnének venni, valóban részt is tudjanak venni, és ne legyen akadályoztatásuk.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir