MIRKÓCZKI ÁDÁM

Full text search

MIRKÓCZKI ÁDÁM
MIRKÓCZKI ÁDÁM jegyző: Tisztelt Országgyűlés! Az elnöki javaslat a következő:
Az Országgyűlés bizottságainak létrehozásáról, tisztségviselőinek és tagjainak megválasztásáról szóló 13/2014. (V.6.) OGY határozat 1. pontja a következők szerint módosul:
Az Országgyűlés a Nemzeti összetartozás bizottságába Potápi Árpád János korábban megüresedett elnöki helyére Pánczél Károlyt a bizottság elnökévé; a Gazdasági bizottságba dr. Seszták Miklós korábban megüresedett alelnöki helyére dr. Mengyi Rolandot, L. Simon László korábban megüresedett alelnöki helyére dr. Völner Pált; az Igazságügyi bizottságba Czunyiné dr. Bertalan Judit korábban megüresedett alelnöki helyére dr. Vitányi Istvánt, dr. Kovács Zoltán korábban megüresedett alelnöki helyére Budai Gyulát; a Mezőgazdasági bizottságba dr. Nagy István korábban megüresedett alelnöki helyére Farkas Sándort; a Nemzeti összetartozás bizottságába Bóna Zoltán helyett Szászfalvi Lászlót a bizottság alelnökévé; a Fenntartható fejlődés bizottságába dr. Aradszki András korábban megüresedett tagsági helyére Bartos Mónikát; a Gazdasági bizottságba Vantara Gyula helyett dr. Galambos Dénest; az Igazságügyi bizottságba Budai Gyula helyett dr. Vas Imrét; a Költségvetési bizottságba Pogácsás Tibor korábban megüresedett tagsági helyére dr. Kerényi Jánost; a Kulturális bizottságba dr. Hoppál Péter korábban megüresedett tagsági helyére Halász Jánost; a Külügyi bizottságba Zsigó Róbert korábban megüresedett tagsági helyére dr. Tilki Attilát; a Mezőgazdasági bizottságba Farkas Sándor helyett Vantara Gyulát; a Nemzeti összetartozás bizottságába Pánczél Károly helyett Dunai Mónikát, Szászfalvi László helyett Bóna Zoltánt a bizottság tagjává megválasztja.
(18.50)
Az országgyűlési határozat 1. pontja a következők szerint módosul: az Országgyűlés a Népjóléti bizottságba dr. Zombor Gábor helyett dr. Selmeczi Gabriellát a bizottság elnökévé, a Népjóléti bizottságba dr. Selmeczi Gabriella helyett dr. Bene Ildikót a bizottság alelnökévé, a Népjóléti bizottságba dr. Bene Ildikó helyett Kucsák Lászlót a bizottság tagjává megválasztja.
Az országgyűlési határozat 1. pontja a következők szerint módosul: az Országgyűlés a Költségvetési bizottságba Tasó László helyett Szabolcs Attilát a bizottság tagjává megválasztja.
Az országgyűlési határozat 2. pontja a következők szerint módosul: az Országgyűlés a Törvényalkotási bizottságba Czunyiné dr. Bertalan Judit korábban megüresedett tagsági helyére Bóna Zoltánt a bizottság tagjává megválasztja.
Ez a határozat - a 6. és 7. pontokban foglalt kivétellel - az elfogadásakor lép hatályba. A határozat 2. pontja 2014. június 24-én lép hatályba. A határozat 3. pontja 2014. július 1-jén lép hatályba.

 

 

Arcanum Zeitungen
Arcanum Zeitungen

Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

Über uns Kontakt Press room

Languages







Arcanum Zeitungen

Arcanum Zeitungen
Sehen Sie, was die Zeitungen in den letzten 250 Jahren zu diesem Thema geschrieben haben!

Zeigen Sie mir