DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm szépen a szót, elnöknő. Kénytelen vagyok észrevételezni: ne haragudjon, nem én irányítom a Házat. (Derültség a bal oldalon.) Nyilván a Ház elnökének a hibáját tetszik rám róni az ország nyilvánossága előtt, ha Bauer Tamás kérésének eleget téve ezt a vitát majd közvetíteni fogják. S úgy gondolom, hogy én egyetlenegy dolgot tudhattam, hogy kampánycsend van, de mégis, ennek ellenére a Ház elnöke olyan javaslattal élt, hogy a mai napon munka legyen. Mi nem a munka ellen vagyunk, hanem az ellen, hogy fontos politikai kérdéseket úgy zárjunk le, hogy arról az ország nyilvánossága közvetlenül nem szerezhet tudomást.
Úgy gondolom, az a tény, hogy ön tegnap engem Szegeden felhívott - amit nagyon köszönök, mert egy korrekt tájékoztatás volt -, és hogy én azt mondottam, hogy természetesen tudomásul veszem az Országos Választási Bizottság döntését, ezt soha senki nem vitatta. Én is abból indultam ki, hogy ma kampánycsend van, de épp ezért ragaszkodom ahhoz, hogy a törvényjavaslat megvitatásának azt a részét halasszuk el, ami nem ildomos, hogy kampánycsendben, a kampánycsend időszakában legyen megvitatva, és ezt a részét fejezzük be az ország nyilvánossága előtt. Ez két teljesen különböző dolog, mint amiről ön beszélt, igen tisztelt elnök asszony.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť