ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Képviselő úr! Szeretném elmondani, tegnap azért hívtam fel valamennyi frakció vezetőjét, hogy erre a tényre felhívjam a figyelmüket. A felhívás oka ezen kívül az volt, hogy ebből a mai ülésnapon az előre látható problémákat kiszűrjük.
(12.00)
Ha ön tegnap jelzi nekem ezt a problémát, akkor ma reggel házbizottsági ülést hív össze az elnök úr, és a házbizottság meghozza a helyzetnek megfelelő döntést. Ön azonban - mint minden frakcióvezető - azt jelezte, hogy ez az ügy különösebb problémát nem vet fel - hiszen önök is tudják, hogy a nyilvánosság, ha korlátozott módon is, de biztosítva van -, épp ezért számomra, hiszen tegnap személyesen én beszéltem önökkel, váratlan ez a most kirobbant ügyrendi vita.
Most már, azok után, hogy felajánlottam egy kompromisszumos lehetőséget a Háznak, és ez nem aratott minden oldalon nagy sikert, nem tehetek mást, mint hogy az ügyrendi javaslatot felteszem szavazásra. (Szórványos taps.)
Kérem, hogy aki egyetért azzal az ügyrendi javaslattal, hogy ma ne záruljon le a részletes vita, az emelje fel a kezét. (Szavazás.)
Ez látható kisebbség, ezért meg kell állapítanom, hogy a tisztelt Országgyűlés nem fogadta el az ügyrendi javaslatot.
Most visszatérünk a felszólalásokra. Az írásban előre bejelentkezettek közül megadom a szót Gombos Andrásnak, a Szabad Demokraták Szövetsége részéről.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť