HERBÁLY IMRE

Full text search

HERBÁLY IMRE
HERBÁLY IMRE, a mezőgazdasági bizottság tagja: Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! A mezőgazdasági bizottság a részletes vita előtt megtárgyalta a beadott 34 módosító indítványt.
Vitáink alaposak, időnként kemények voltak, de sokszor csak a mezőgazdaság szemszögéből vizsgálva döntöttük el, hogy támogatjuk-e vagy nem az adott módosító indítványt.
Így adódhatott, hogy a nem mezőgazdasági szövetkezeteket érintő indítványokat az áfészek, takarékszövetkezetek kárára támogattuk, esetleg elutasítottuk az eredeti szándéktól eltérően.
Az indítványok között több azonos tartalmú indíttatású közül azt támogattuk, amelyik tartalmiságában, jelölésében a törvénymódosítás szándékának és a Házszabálynak leginkább megfelelt.
Bizottságunk több indítványt - elismerve annak gazdasági vagy politikai megalapozottságát - azért utasított el, mert azok a Házszabály ide vonatkozó előírása szerint nem voltak kapcsolhatók, vagy egy szélesebb körű módosító, esetleg új törvényalkotás körében oldhatók csak meg.
Ezeknek a gondolatoknak a jegyében vetettük el vagy támogattuk a módosító indítványokat, amelyeket az ajánlásból képviselőtársaim megismerhetnek. Köszönöm a figyelmet.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť