ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Dr. Torgyán József felszólalására újra rögzítenem kell, hogy a felszólalók sorrendje a mai napon a következő volt: MSZP, MDF, SZDSZ, FKGP, SZDSZ, KDNP, SZDSZ, MDF, SZDSZ. Mindig másik képviselőcsoportból történt a felszólalás annak rendjében, hogy egy kormánypárti és egy ellenzéki kapott szót. (Közbeszólás: Így van!)
Elnézést kell kérnem dr. Torgyán úrtól, amiért újra rögzítettem ezt. Az előzetesen összeállított felszólalások rendjében az elnöklő tehát mindig betartotta azt a rendet, hogy mindig más képviselőcsoportot szólított fel.
De - megismétlem - elfogadva azt a kifogását, hogy nem ott folytatódott, ahol abbahagytuk a múlt héten, tekintve, hogy dr. Torgyánné Cseh Mária a második felszólaló volt, s ma negyedikként kapott szót, így jogosnak tartom a kérését. Módosítom annyiban, hogy a házbizottságot ne ebédszünetre hívjuk össze, hiszen megrövidült az ebédszünet. A délutáni kisszünetben lehetőség lesz arra, hogy összeüljön a házbizottság. Az interpellációk és kérdések előzetes számításai szerint rövidebb időt vesznek igénybe, ezért rögtön az interpellációk befejezését követően a házbizottságot összehívom.
Ügyrendi kérdésben még megadom a szót Veér Miklósnak, a Magyar Szocialista Párt részéről.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť