VEÉR MIKLÓS

Full text search

VEÉR MIKLÓS
VEÉR MIKLÓS (MSZP): Tisztelt Országgyűlés! Úgy gondolom, Maczó Ágnes nem szorul az én védelmemre, de én azt javaslom, hogy meg kellene tanulni talán többet olvasni, akkor kevesebbet beszélnénk, és több idő jutna a munkavégzésre. (Derültség. - Közbeszólás: Így van!)
Azt hiszem, ha az sem volt elég tény, hogy én ott ültem, akkor fölolvasom, Maczó Ágnes hogyan zárta, fejezte be a múltkori ülésnapot, illetve ennek a vitának a végét: "Most Veér Miklós felszólalása következne, de tekintve, hogy az idő eltelt, a következő ülésen fogjuk az ő felszólalásával kezdeni ezt a vitát." Így hangzik el szó szerint. Még hozzáteszem, miután nekem nincsenek olyan harcos frakcióvezetőim, akik megvédtek volna az előző parlamenti ülésnapon, a következő zajlott le. Keresztes K. Sándor után Ungár Klára következett volna, de mivel ő akkor nem volt itt, nem nekem, kormánypártinak adták meg a szót, hanem újból egy ellenzékinek, és így kapott egymást követően szót két ellenzéki.
Nem tudom, még meddig vitatkozunk, úgy gondolom, hogy most már érdemben kellene dolgoznunk.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť