CSENGEY DÉNES (MDF)

Full text search

CSENGEY DÉNES (MDF)
CSENGEY DÉNES (MDF) Csakugyan két perc vagy még rövidebb idő alatt szeretnék válaszolni, nem közvetlenül Tölgyessy Péternek. (Derültség a teremben.)
Emlékezetem szerint a Pártatlan Tájékoztatás Bizottságának felállításával a Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportja is, magam is kinyilvánítottan egyetértettem.
A felállítás részletkérdéseiben nem sikerült megegyezni. Talán még nem ment egészen feledésbe, hogy épp ezért hatpárti konzultációt javasoltam ebben az ügyben akkor, amikor ennek a kérdésnek a vitája folyt, és nem pedig amellett érveltem, hogy elvben zárja ki a valódi demokratikus gondolkodás a Pártatlan Tájékoztatás Bizottságát, mint amiképpen most elvi kizáró okokat talált Tölgyessy Péter egy olyan gondolathoz, amit korábban maga is vallott.
Ez a két dolog nem egészen ugyanaz. Csak még egyszer szeretném említeni, hogy a Pártatlan Tájékoztatás Bizottsága a mi szándékaink és terveink között változatlanul szerepel. Ha arra célzott volna, amit nem is akarok meghallani egyébként, mert nem akarom elhinni, hogy a Szabad Demokraták Szövetsége az önkormányzati törvényhez nem a szakmai megfontolások és a magyar nép érdeke szerint viszonyul, hanem aszerint, hogy egy másik törvény vitájában milyen fejlemények hangzanak el. (erős taps a jobb oldalon) ,.egyszóval még a feltételezést se engedjük túlságosan közel magunkhoz, mert ha valami, az volna valóban csakugyan távol a demokratikus gondolkodástól. (Taps és "helyes" bekiáltások a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit