ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a módosító javaslatot. Kérem szavazni! (Megtörténik. 121 igen, 188 nem, 4 tartózkodás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosító javaslatot 121 "igen" szavazattal, 188 ellenszavazattal, négy tartózkodással nem fogadta el.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a törvényjavaslat 2. §-át. Kérem, majd szavazzunk! Most kérem szavazni! (Megtörténik. 190 igen, 118 nem, 1 tartózkodás.) A Kormány által, benyújtott törvényjavaslatról van szó. (Zaj.)
Képviselőtársaim jelezték, hogy nem értették pontosan (Zaj. - Orbán Viktor közbeszólása: Vince bátyám! Van ilyen, hogy a Kormányt leszavazzák, menjünk tovább! - Közbeszólások: Igen! Nem!) Újabb szavazást rendelek el! (Zúgás. Közbeszólások: Nem!)
A Kormány által beterjesztett javaslat elfogadásáról van szó, tehát a 2. §-ról. (Közbeszólások: Már megszavaztuk! - Magyar Bálint közbeszólása: Mit gondolnak, meddig szavazzunk? Amíg nem jön ki az az eredmény, amit akarnak? - Orbán Viktor közbeszólása Az eredmény ki volt írva, hogy képzelik?)
Tölgyessy Péter kíván szólni. Tessék.
Ügyrendi kérdésben felszólaló: Dr. Tölgyessy Péter (SZDSZ)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit