FODOR GÁBOR, DR. (FIDESZ)

Full text search

FODOR GÁBOR, DR. (FIDESZ)
FODOR GÁBOR, DR. (FIDESZ) Nem. Én azt a kérdést tettem fel az Elnök Úrnak, nekem arról volt tudomásom, hogy az alkotmánymódosításról van vita a tisztelt Házban. Három részben tárgyaljuk a törvényt: először az Alkotmány módosítása kerül elénk. Az alkotmánymódosítással kapcsolatban nekem nincs indítványom. Ez a kérdés - az egész nemzetiségi kérdés -, amiről most beszélünk, nem szerepel az alkotmánymódosításnál. Tudtommal csak Derdák Tibornak van egy indítványa, ami áttételesen érinti ezt a kérdést.
Az én indítványom az önkormányzati törvény 21. §-ához kapcsolódik. Ebből a logikából kifolyólag nekem az önkormányzati törvény vitájában kellene hozzászólnom, de én epedve várok, szeretném megtenni, csak nem tudom, hogy hol vagyok. Ez az alkotmánymódosítás vitája vagy az önkormányzatnak a vitája? Erre kérnék választ az Elnök Úrtól, és onnan kezdve, ha én azt kapom, hogy ez az önkormányzati törvény vitája, akkor természetesen folytatom, és szeretném a javaslatomat megvédeni, különösen ha ilyen kiváló partnerekkel kell vitatkozni, mint Baka András, már előre élvezem a dolgot. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit