BEKE KATA (MDF)

Full text search

BEKE KATA (MDF)
BEKE KATA (MDF) Köszönöm. Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Három rövid gondolatot szeretnék csak elmondani. Remélem, belefér két percbe. Nem a számomra és számunkra mindig is szent sajtószabadságot, a szabad műsorszerkesztést tiportam lábbal felszólalásommal, hanem abból a meggyőződésből kiindulva, hogy volt valami, ami az egész országra tartozott, és attól az egész ország közönségét megfosztották. Énszerintem ez nagyobb szabadságjogot tiport.
A második gondolatom újra csak rövid: köszönöm, hogy Demszky Gábor megtisztelt azzal, hogy név szerint is visszatért a felszólalásomra. Talán emlékszik rá, hogy én azt mondtam: közös vállalkozás. Megemlítettem a Bibó István Kollégiumot, a szamizdat-butikot, Monort, Lakitelket, a családokat és az osztálytermeket. Higgyék el nekem, az sem volt rossz munka. Az egyikhez nagyobb bátorság kellett, kevesebb emberhez jutott el, a másik több emberhez jutott el. Ugyanazt az ügyet szolgáltuk, legfeljebb más ezredben.
A harmadik megjegyzésem annyi, hogy a jelenlegi vitának a két törvényjavaslat a tárgya, és nem Csurka István összes művei (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit