JÓZSA FÁBIÁN, DR. (MDF)

Full text search

JÓZSA FÁBIÁN, DR. (MDF)
JÓZSA FÁBIÁN, DR. (MDF) Elnök Úr, az elhangzottakkal kapcsolatban a következőkre szeretném felhívni a figyelmet. Én nagyon sajnálom, hogy Soós Károly Attila számára a közel kétórás általános vita nem világosította meg azt a kérdést, hogy a helyi adókról szóló törvény nincs szoros korrelációban a költségvetési törvénnyel. (Zaj.) A helyi adókból származó bevétel nem költségvetési bevétel, hanem önkormányzati bevétel, következésképp szorosan a költségvetéshez nem kapcsolódik, nem is kapcsolható.
Ez az egyik dolog. A másik dolog pedig: a Házszabályaink értelmében már meglévő módosító indítványokhoz kapcsolódóan újabb módosító indítványokat a részletes vita során is elő lehet terjeszteni, természetesen ennek a jövőben sem lesz semmilyen akadálya az általános vita lezárását követően sem. Ezért indítványozom az elnök úrnak, hogy most zárjuk le az általános vitát. (Szórványos taps. Közbeszólások: Szavazzunk! Zaj.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit