PETŐ IVÁN, DR. (SZDSZ)

Full text search

PETŐ IVÁN, DR. (SZDSZ)
PETŐ IVÁN, DR. (SZDSZ) Elnök Úr! Tisztelt Ház! A Házbizottság kötött egy megállapodást, amelyben minden parlamenti párt és a függetlenek képviselője is benne volt, hogy ebben az évben a költségvetés és az adótörvények letárgyalhatók legyenek. Lehet, hogy itt történtek tévedések, lehet, hogy le lehetne zárni ezt az általános vitát, de ha ezt a megállapodást most felrúgjuk – bármilyen megfontolásból is – akkor kérdésessé válik az, hogy a megállapodás egyáltalán tartható lesz-e.
Soós Károly Attila véleményéhez csatlakozom annyiban, hogy semmi indoka nincs annak, hogy feltétlen lezárjuk ezt a vitát, semmit nem vesztünk azzal, ha csak a következő ülés első napirendi pontjaként zárjuk le. Viszont ha lezárjuk, még egyszer szeretném hangsúlyozni, akkor a megállapodás, ami remélhetőleg biztosítja, hogy a költségvetés és az adótörvények ebben az évben lezárhatók lesznek, felborul, és azt hiszem, hogy ez nem az ellenzéki pártok, hanem a kormánypártok érdekeit sérti leginkább. Köszönöm. (Taps az SZDSZ soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit