TIRTS TAMÁS (FIDESZ)

Full text search

TIRTS TAMÁS (FIDESZ)
TIRTS TAMÁS (FIDESZ) Napirend utáni kérdésben szeretnék egész röviden szólni, csak azért, mert még van pár percünk 6 óráig, és talán mindannyiunkat érint a felvetés, amelyet elsősorban az Országgyűlés vezérkarához szeretnék intézni, mégpedig az itteni fényviszonyok tárgyában (taps) nemcsak a szemüveges képviselők nevében, hanem azoknak is, akiknek jó a szemük. Ugyanis az a luxmennyiség, ami itt van ebben a teremben, egy kicsit elviselhetetlen, és a többéves munkában talán előbb-utóbb gátolni fog mindnyájunkat.
Én is jártam már külföldi parlamentekben, ahol meg tudták oldani, hogy a TV-közvetítés ne ilyen nagy fénymennyiség mellett történjen. A környezetvédelmi szakértők becslése szerint a megengedett normális mennyiségnek ötszöröse, ami itt van, úgyhogy előbb-utóbb mindannyiunk szeme elég komolyan fog romlani. Úgyhogy arra kérném egyrészt a levezető elnököt, hogy ha lehet, egy percre próbáljunk olyan helyzetet teremteni a teremben, amikor normális fényviszonyok vannak, hogy milyen lenne úgy a tárgyalás – talán néha az idegállapotunkra is hatna. Ha pedig lehet, előbb-utóbb a Magyar Televíziót is megkérni arra, hogy olyan kamerákat szerezzen be, amelyek az enyhébb fényviszonyok melletti közvetítést is lehetővé teszik. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit