ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e ezzel a javaslattal. Kérem szavazni! (Megtörténik.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 260 "igen" szavazattal ellenszavazat nélkül, 7 tartózkodással Mile Lajost a honvédelmi bizottság tagjává megválasztotta. Köszönöm.
Ugyancsak a Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportja jelentette be, hogy a kulturális bizottságba Beke Kata képviselő helyére dr. Debreczeni József képviselőt kívánja jelölni. Indítványozom a tisztelt Országgyűlésnek, hogy dr. Debreczeni József képviselőt a kulturális bizottság tagjává válassza meg. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e ezzel a javaslattal. Kérem szavazni! (Megtörténik.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 234 "igen" szavazattal, 9 ellenszavazattal, 23 tartózkodással dr. Debreczeni Józsefet a kulturális bizottság tagjává megválasztotta.
Tisztelt Képviselőtársaim! A Szabad Demokraták Szövetsége képviselőcsoportja bejelentette, hogy a költségvetési bizottságba dr. Pető Iván képviselő helyett Gaál Gyulát kívánja jelölni. Indítványozom az Országgyűlésnek, hogy dr. Gaál Gyula képviselőt a költségvetési bizottság tagjává válassza meg. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e ezzel. Kérem szavazni! (Megtörténik.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 258 "igen" szavazattal, 3 ellenszavazattal és 12 tartózkodással dr. Gaál Gyulát a költségvetési bizottság tagjává megválasztotta.
Tisztelt Képviselőtársaim! Mindhárom bizottságnak gratulálok, és jó munkát kívánok. (Taps.)
Most megkérem jegyző társamat esetleges bejelentések megtételére.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit