FODOR GÁBOR, DR. (FIDESZ)

Full text search

FODOR GÁBOR, DR. (FIDESZ)
FODOR GÁBOR, DR. (FIDESZ) Köszönöm szépen. Elnök Úr! Tisztelt Ház! Miniszter Úr! November 2-án, péntek este Budapest belvárosában a Magyar Köztársaság Információs Hivatalának gépkocsija közlekedési balesetet okozott, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Mint tudjuk, szerencsére az autót rövid idő múlva lakossági segítséggel sikerült megállítani. Kiderült, hogy a sofőrt Foltányi Árpádnak hívják, aki a Magyar Demokrata Fórum ismert aktivistája, Országos Választmányának tagja. Szeretném zárójelben megjegyezni, hogy – mivel a sajtóban is napvilágot látott – az Ifjúsági Demokratikus Fórumnak a tagja. Nemrég beszéltem az IDF képviselőjével, és ők mondták, hogy tagja volt ugyan, de hónapok óta már nem tagja az IDF-nek, úgyhogy a korrektség kedvéért ezt mindenképpen meg kívánom jegyezni.
A kérdésem a miniszter úrhoz az: hogyan fordulhatott elő, és van-e jogszabály adta lehetőség arra, hogy bármely pártnak az aktivistája az Információs Hivatalnak a gépkocsiját vezesse?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit