SZABÓ IVÁN, DR. a gazdasági bizottság elnöke:

Full text search

SZABÓ IVÁN, DR. a gazdasági bizottság elnöke:
SZABÓ IVÁN, DR. a gazdasági bizottság elnöke: Mélyen tisztelt Elnök Úr! Kedves Képviselőtársaim! A bizottság nem kíván előadót állítani. A folyamatos módosításokkal ellátott törvényjavaslatra korábban a gazdasági bizottság kibocsátott két alkalommal is jelentést. Most ezek közül a legutolsó héten letárgyalt módosítások módosításainak figyelembevételével egy összegző jelentést adott 505-ös számon, melyhez a 404-es változatlanul csatlakozik.
Tájékoztatnom kell a tisztelt Házat, hogy az alkotmányügyi bizottságnak arról a döntéséről, hogy a saját javaslatát visszavonja, a gazdasági bizottság nem értesült, úgyhogy abban az ügyben nem kívánt, nem tudott állást foglalni. Tudomásul vettük a visszavonást, úgyhogy ebben a tekintetben a jelentésben foglaltaktól kérem, hogy tekintsen el a tisztelt Ház.
Egyetlenegy dolog van, amiben eltéréssel vagyunk a tekintetben az alkotmányügyi bizottságtól, hogy a korábbi, megszüntetésre javasolt 3. § (2) bekezdését a 4.§ (2) bekezdésébe kívánja áttenni. Lehet, hogy ennek van jogtechnikai alapja, a tartalmi részt nem változtatja, mi azonban nem láttuk indokoltnak, hogy egy másik paragrafusba ugyanazt a pontot szövegmódosítással áttegyük.
(Tóth Sándortól a jegyzői teendők végzését Baloh Gábor veszi át.)
 

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit